Το έργο στον Παράδεισο Χαλκιδικής

Οικισμός “Παράδεισος” στον Ν. Μαρμαρά στην Σιθωνία Χαλκιδικής

Η εταιρεία ξεκινά την κατασκευή του έργου “Thallo Villas”, ένα κτίριο εξοχικών κατοικιών στον οικισμό Παράδεισο, στον Ν. Μαρμαρά, στην Σιθωνία Χαλκιδικής. Εμπλουτισμένο από το νερό, δίπλα στο παραθαλάσσιο μέτωπο του οικισμού με υπέροχη θέα προς την θάλασσα και μόλις 50 μέτρα από την παραλία, έχει νοτιοδυτικό προσανατολισμό για ιδανικό ηλιασμό όλες τις εποχές του χρόνου και εξαιρετικές συνθήκες διαβίωσης, αποτελεί ιδανική επιλογή διακοπών.

Αρχιτεκτονική

Ο χαρακτηριστικός σχεδιασμός των “Thallos Villas” με απλές γραμμές και εξαιρετικό συνδυασμό του φυσικού ξύλου, του μετάλλου, των γήινων χρωμάτων και του φωτισμού, δημιουργεί ένα σύγχρονο αλλά και διαχρονικό αρχιτεκτονικό αποτέλεσμα.

Κατοικίες

Το συγκρότημα στον οικισμό Παράδεισος στον Ν. Μαρμαρά στην Σιθωνία Χαλκιδικής αποτελείται από τέσσερις μονοκατοικίες με ατομικές πισίνες, 3 επιπέδων, με καθιστικό – σαλόνι , κουζίνα – τραπεζαρία, 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, και αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους. Οι 4 βίλλες είναι βιοκλιματικές, παρέχουν θέρμανση και ψύξη με αντλία θερμότητας, ενδοδαπέδια θέρμανση, 5 εντοιχισμένες μονάδες fan coils και ηλιακό σύστημα. Οι κατοικίες προσφέρουν εντυπωσιακό περιβάλλον χώρο με πολυτελές deck καιαποκλειστικής χρήσης πισίνες και βεράντες με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα και στον Ίταμο , το βουνό πάνω από το Μαρμαρά.

Γειτονιά

Οι ιδιοκτήτες των κατοικιών έχουν άμεση και εύκολη πρόσβαση στην αγορά του Ν. Μαρμαρά και θα διαμένουν σε ένα περιβάλλον δίπλα στην θάλασσα, στο παραλιακό μέτωπο του οικισμού Παράδεισος.

Σιθωνία

Η Σιθωνία είναι χερσόνησος του νομού Χαλκιδικής και αποτελεί την λεγόμενη μεσαία χερσόνησο από τις τρεις του νομού. Η χερσόνησος της Σιθωνίας χαρακτηρίζεται από γραφικές περιοχές με έντονο ανάγλυφο και τις οργανωμένες ή απομονωμένες παραλίες της, καθώς και δάση πεύκου που χαρακτηρίζουν το τοπίο της.

Ν. Μαρμαράς

Ο Νέος Μαρμαράς είναι το μεγαλύτερο παραθαλάσσιο χωριό – κωμόπολη στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής, τη Σιθωνία. Είναι το πιο κοσμοπολίτικομέρος στη Σιθωνία και κάθε χρόνο χιλιάδες τουρίστες το επισκέπτονται και απολαμβάνουν τις πανέμορφες παραλίες, τα όμορφα τοπία, τη φύση στα γύρω βουνά, και τη νυχτερινή ζωή αλλά και ρομαντικούς περιπάτους στους αμφιθεατρικούς δρόμους του με θέα το νησάκι Κέλυφος, το πρώτο πόδι και στο βάθος το βουνό των Θεών, τον Όλυμπο.
Απέχει περίπου 120 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη και έχει 3500 μόνιμους κατοίκους, οι οποίοι ασχολούνται κυρίως με τον τουρισμό, την αλιεία και τη μελισσοκομεία. Στο Νέο Μαρμαρά θα βρείτε αστυνομικό τμήμα, ταχυδρομείο, τράπεζες, ιδιωτικά ιατρεία, δημόσιο περιφερειακό ιατρείο, φαρμακεία, λιμεναρχείο, πυροσβεστική και άλλες υπηρεσίες. Στο εμπορικό κέντρο του Νέου Μαρμαρά υπάρχουν πολλά μαγαζιά όπως Super Market, ιχθυοπωλεία, καταστήματα γουναρικών, είδη με αναμνηστικά δώρα κ.α. από όπου μπορείτε να προμηθευτείτε ό,τι χρειάζεστε. Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών το πλωτό λιμάνι του Νέου Μαρμαρά τίθεται σε λειτουργία και εξυπηρετεί τις ανάγκες πολλών σκαφών και πλοιαρίων.

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ