Το έργο στον Άγιο Ιωάννη Καλαμαριά

Άγιος Ιωάννης Καλαμαριά

Η εταιρία ξεκινά την κατασκευή ενός συγκροτήματος κατοικιών στην περιοχή «Α. Ιωάννης» στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, σε μικρή απόσταση από τον σταθμό της Μίκρας του υπό κατασκευή Μετρό Θεσσαλονίκης . Οι κατοικίες αποτελούνται από διαμερίσματα 2 και 3 υπνοδωματίων και 3 μεζονέτες 3 υπνοδωματίων με loft και ατομικό κήπο (οι 2 του ισογείου -1ου ορόφου).

Αρχιτεκτονική

Ο χαρακτηριστικός σχεδιασμός των όγκων με απλές γραμμές και εξαιρετικό συνδυασμό του μετάλλου, της φυσικής πέτρας, των γήινων χρωμάτων και του φωτισμού, δημιουργεί ένα σύγχρονο αλλά και διαχρονικό αρχιτεκτονικό αποτέλεσμα.

Κατοικίες

Το κτιριακό συγκρότημα επί της οδού Κουλαξουζίδη 6 στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης αποτελείται από 12 κατοικίες, 3 μεζονέτες και 9 διαμερίσματα . Τα διαμερίσματα είναι 2 και 3 δωματίων.
Τρεις (3) ανεξάρτητες κατοικίες καλύπτουν ολόκληρο τον 2ο όροφο – οι 2 κατοικίες με 3 υπνοδωμάτια και η μία με 2 υπνοδωμάτια. Δύο (2) ανεξάρτητες κατοικίες με 3 υπνοδωμάτια βρίσκονται στον 3ο και 4ο όροφο αντίστοιχα και μία κατοικία δύο υπνοδωματίων στον 1ο όροφο. Περιλαμβάνουν μεγάλο σαλόνι – τραπεζαρία, δύο ή τρία υπνοδωμάτια , ξεχωριστό χώρο κουζίνας, δύο μπάνια, αποθήκη και θέση στάθμευσης.
Το συγκρότημα ολοκληρώνεται με 3 μεζονέτες 2 επιπέδων με loft, με μεγάλο σαλόνι – τραπεζαρία, τρία υπνοδωμάτια , ξεχωριστό χώρο κουζίνας, δύο μπάνια, χώρο γραφείου, ιδιωτικός κήπο κτλ. Οι 2 μεζονέτες είναι στο ισόγειο – 1ο όροφο και η 3η στον 3ο – 4ο όροφο. Η οικοδομή έχει προσανατολισμό και θέα πρός την θάλασσα του Θερμαικού.

Γειτονιά

Οι ιδιοκτήτες θα εκτιμήσουν την εύκολη πρόσβαση στον σταθμό της Μίκρας του υπό κατασκευή Μετρό Θεσσαλονίκης, την αγορά, τα σχολεία και την καθημερινή βόλτα και άσκηση. Θα ευημερούν σε ένα περιβάλλον χαμηλής όχλησης, δίπλα σε πάρκα, πλατείες και χώρους φαγητού και διασκέδασης, στοιχεία που βελτιώνουν την καθημερινή ζωή σε κάθε λεπτομέρεια. Αμεση είναι η πρόσβαση στον περιφερειακό Θεσσαλονίκης και στο αεροδρόμιο Μακεδονία.

ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ