Η εταιρία ξεκινά την κατασκευή ενός συγκροτήματος κατοικιών στην περιοχή «Πυλαιώτικα» στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, σε μικρή απόσταση από τον σταθμό της Ν. Ελβετίας του υπό κατασκευή Μετρό Θεσσαλονίκης . Οι κατοικίες αποτελούνται από τρία (3) οροφοδιαμερίσματα 3 υπνοδωματίων, 1 μονοκατοικία 3 υπνοδωματίων με loft, ιδιωτική πισίνα και κήπο και ένα ισόγειο διαμέρισμα studio με ατομικό κήπο .

Αρχιτεκτονική

Ο χαρακτηριστικός σχεδιασμός των όγκων με απλές γραμμές και εξαιρετικό συνδυασμό του φυσικού ξύλου, του μετάλλου, των γήινων χρωμάτων και του φωτισμού, δημιουργεί ένα σύγχρονο αλλά και διαχρονικό αρχιτεκτονικό αποτέλεσμα.

Κατοικίες

Το κτιριακό συγκρότημα επί της οδού Αηδονιών 18 στην Πυλαία Θεσσαλονίκης αποτελείται από πέντε κατοικίες, σε δύο (2) κτίρια.Στο κυρίως κτίριο , τρεις (3)κατοικίες καλύπτουν ολόκληρο τον 1ο, 2ο και τον 3ο όροφο αντίστοιχα, περιλαμβάνουν μεγάλο σαλόνι – τραπεζαρία, τρία υπνοδωμάτια , ξεχωριστό χώρο κουζίνας, δύο μπάνια, αποθήκη και θέση στάθμευσης. Μία κατοικία – studio βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου και περιλαμβάνει δύο (2) εξωτερικούς κήπους και υπόγειο χώρο διαμονής με playroom. Το συγκρότημα ολοκληρώνεται με μία εντυπωσιακή μονοκατοικία 3 επιπέδων με loft, με μεγάλο σαλόνι – τραπεζαρία, τρία υπνοδωμάτια , ξεχωριστό χώρο κουζίνας, δύο μπάνια μεγάλο υπόγειο χώρο αποθήκης με playroom, χώρο γραφείου κτλ. Ο ιδιωτικός κήπος 130 τ.μ. περιλαμβάνει ιδιωτική πισίνα και πολυτελές deck.

Γειτονιά

Οι ιδιοκτήτες θα εκτιμήσουν την εύκολη πρόσβαση στον σταθμό της Ν. Ελβετίας του υπό κατασκευή Μετρό Θεσσαλονίκης, την αγορά, τα σχολεία και την καθημερινή βόλτα και άσκηση. Θα ευημερούν σε ένα περιβάλλον χαμηλής όχλησης, δίπλα σε πάρκα, πλατείες και χώρους φαγητού και διασκέδασης, στοιχεία που βελτιώνουν την καθημερινή ζωή σε κάθε λεπτομέρεια. Αμεση είναι η πρόσβαση στον περιφερειακό Θεσσαλονίκης και στο αεροδρόμιο Μακεδονία.

ΠΥΛΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ